Hydroclear passiveren

We geven extra glans aan uw materiaal

Wat we voor u verzinken is niet alleen uitstekend beschermd, maar ziet er ook goed, gaaf en glanzend uit. Zolang het duurt…, want zink wordt door tal van factoren (vocht, zuur en andere stoffen in de lucht) al snel mat en dof. Om deze matte, grauwe sluier tegen te gaan en de glans te behouden, kunnen we het verzinkte materiaal passiveren door het een zogenoemde Hydroclear-behandeling te geven (hierbij krijgt het zink een extra beschermlaag, waardoor het oppervlak z’n glans een aantal maanden langer houdt). Onze verzinkerij is de enige in de Benelux die deze speciale nabehandeling kan aanbieden. Er wordt dan ook veel gebruik van gemaakt (onder andere door kunstenaars die hun producten graag zo goed en ‘glanzend’ mogelijk willen presenteren en door fabrikanten van -bijvoorbeeld- aanhangers, omdat glanzendnieuwe producten aantoonbaar beter verkopen).

Adres

De Run 5118-A, 5503 LV Veldhoven

Contact
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
De Run Metaalcoating: 040-2553858

zinkinfo-klein

Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 16.30 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 10.30 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Verzinkerijmeerveldhoven.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.