Centrifugaal verzinken

Voor dé perfecte, egale zinklaag

We kunnen uw materiaal en voorwerpen ook centrifugaal verzinken (dit wordt ook wel slingerverzinken of trommelverzinken genoemd). Hiervoor maken we gebruik van twee centrifugale verzinklijnen, waarvan er één wordt toegepast voor de behandeling van de wat grotere onderdelen (tot 1 meter) en één voor de bewerking van kleine, in serie vervaardigde materialen zoals bouten, moeren, draadeinden, scharnieren, nagels, kabelklemmen en sluitringen. Door de onderdelen en het materiaal na het verzinken te centrifugeren met behulp van een speciale centrifuge, wordt het overtollige zink bijna volledig verwijderd (min of meer ‘weggeslingerd’) en ontstaat een mooie, gelijkmatig verdeelde, egale deklaag met een hoge oppervlaktekwaliteit en een grote ‘maatvastheid’.

Goed om te weten

  • Afmetingen baden/centrifugale verzinklijnen:
    • Centrifuge klein maximaal 350 mm
    • Centrifuge groot maximaal 1000 mm, bij een korfdiameter van 440 mm
  • Nota bene! Om ‘waterstofbrosheid’ te voorkomen, kan uw hoogwaardig staal mechanisch voorbehandeld worden (in plaats van chemisch).
Adres

De Run 5118-A, 5503 LV Veldhoven

Contact
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
De Run Metaalcoating: 040-2553858

zinkinfo-klein

Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 16.30 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 10.30 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Verzinkerijmeerveldhoven.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.