Over ons team

De meest ervaren verzinkerij van de benelux

In 1947, vlak na de 2de Wereldoorlog, startte onze overgrootvader Adriaan Sweegers de Verzinkerij Meerveldhoven. Sindsdien is er veel gebeurd: er werd verbouwd, aangekocht, vernieuwd, overkapt, uitgebouwd en uitgebreid. Kortom, de groei zit er vanaf de start behoorlijk in. Inmiddels zijn we dan ook een van de grotere verzinkerijen in de Benelux, en ook nog eens een van de meest vooruitstrevende. Zo lopen we onder andere voorop als het gaat om milieumaatregelen en geavanceerde technieken. We kunnen u daardoor heel veel mogelijkheden bieden. En die gaan verder dan thermisch verzinken alleen!

Meer mogelijkheden dankzij onze familiebedrijven

In de afgelopen decennia is ons bedrijf niet alleen sterk gegroeid, maar zijn er ook op natuurlijke wijze twee zusterbedrijven aan toegevoegd: De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Beide ondernemingen bevinden zich direct naast onze verzinkerij, op hetzelfde terrein. En beide worden geleid door familieleden die van jongs af aan hebben meegewerkt in onze onderneming. U kunt de bewerking van uw materiaal dan ook gerust aan hen overlaten!

Adres

De Run 5118-A, 5503 LV Veldhoven

Contact
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
De Run Metaalcoating: 040-2553858

zinkinfo-klein

Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 16.30 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 10.30 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Verzinkerijmeerveldhoven.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.