Actueel

Verzinkerij Meerveldhoven: de kaasbox specialist!

2016 staat voor Verzinkerij Meerveldhoven in het teken van de kaasboxen. Meer dan 6500 kaasboxen werden door ons in 2016 voorzien van een laagje zink; een logistieke prestatie van formaat.  We mogen dan ook met trots zeggen dat we een specialist zijn in de oppervlaktebehandeling van kaasboxen. Dankzij een goede samenwerking met de verschillende opdrachtgevers zijn we in staat geweest alle producten met een leverbetrouwbaarheid van 100%, glanzend uit te leveren.

Verzinkerij Meerveldhoven beschikt over een groot en overdekt opslagterrein waar de vers verzinkte producten worden opgeslagen, zodat witroest wordt voorkomen en de producten glanzend worden uitgeleverd.

Thermisch verzinken,  een zeer geschikte verduurzaming voor stalen producten welke worden toegepast in de voedingsmiddelen industrie.

Gerelateerde afbeelding

Adres

De Run 5118-A, 5503 LV Veldhoven

Contact
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
De Run Metaalcoating: 040-2553858

zinkinfo-klein

Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 16.30 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 10.30 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Verzinkerijmeerveldhoven.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.